Pajotrun 2012 ….Liekerk Jogging was in beeld …

Dit weekend is het jaarmarkt-kermis in Liedekerke, en dan staat er op zondagochtend traditioneel de Pajotrun op het programma.Volgens de officiële Jaarmarkt-affiche stond de kinderloop om 9u45 en de jogging over 5 of 10km om 10u ingepland.

Na een ontspannen donderdagtraining met de start-2-runners,spraken we af om samen te komen op het kruispunt in de Opperstraat , 9u30 stipt stond ons groepje klaar om in te schrijven,Karina en Nathalie hadden hun plannetje klaar en ik had Pascal beloofd hem te coachen in de 5km-loop.We begonnen met een volledige opwarmingsronde van 2.5km en stapten dan naar de startzone waar J-P met de smile klaarstond 🙂  .Tot ieders verbazing moest de kinderloop nog beginnen ook al was het bijna 10u, de speaker van dienst liet weten dat de jogging 20′ later van start zou gaan.We gingen ons dan maar ‘mentaal’ voorbereiden en deden onze overtollige kledij in mijn wagen. Liekerk jogging kleurde bijna letterlijk de startzone , de show mocht nu wel echt beginnen 😉

Frank W. was nog zo vriendelijk om een foto te nemen van ons “kleurrijk start-2-run groepje”, en ze waren er duidelijk klaar voor …

De wedstrijd werd (eindelijk) gestart om 10u18 en het tempo lag onmiddellijk zeer hoog, ik moest Pascal intomen om niet te snel te gaan, na de eerste 500m zaten we in het juiste ritme en intussen hadden we ook het gezelschap gekregen van clubgenote Ellen.Ze vond het fijn om eens “gehaast” te worden en we gingen op ons elan door, Pascal zat goed in de wedstrijd en liet voelen dat het nog wat sneller kon en mocht, de gemiddelde snelheid bedroeg nu 12.8km/u 🙂

 De sfeer zat er goed in , ( foto- Luc Van Impe)

Bij het begin van de tweede ronde kreeg Pascal het even moeilijk maar ik sleurde hem erdoor, we wisten nu ook van Anne-Marie dat Ellen als eerste dame liep en dat gaf ons een extra boost .De laatste 500m was echt genieten voor Ellen, en de Pascal volgde ook tot op de meet, we eindigden in 23’25” en een gemiddelde van 12.7km/u , knap gelopen  😉 !!  Terwijl ik nog een rondje losliep, waren ook onze J-P aan 11km/u en onze dames Karina en Nathalie aan meer dan 10km/u aangekomen.door deze knappe prestatie eindigden ze minuten voor de laatste !  😉 De trainingen werpen dan toch zijn vruchten af !

De Josse was van de partij om plaatjes te schieten, het resultaat hiervan staat op deze plaats.De diverse podia werden goed bevolkt door LJT-ers !Proficiat aan Allen en nog een goeie Kermis ! de resultaten kan je hier terugvinden .

Dit was voor velen onder ons de laatste wedstrijd van 2012,en hier werd tevens ook ons loopcriterium afgesloten , ik behaalde nog op de valreep mijn 18 ptn.

sportieve groeten,

den Bart

Een gedachte over “Pajotrun 2012 ….Liekerk Jogging was in beeld …

  1. Proficiat, knap gelopen. Bleef iedereen er rustig bij dat de start zo werd uitgesteld? Ik zou dat vervelend gevonden hebben denk ik. Maar schitterend gelopen en het was ook echt super loopweer he, daar hebben wij in Brussel ook van genoten!

Plaats een reactie